• Naisten Kulma ja Mieserityistyö - Tukea rikostaustaisille romaneille

Tiedote 24.11.2020
Koronan leviämisvaiheen vuoksi siirrymme toistaiseksi etätyöskentelyyn, tukipistetoiminta on tauolla. Toiminnot vankilayksiköissä toteutetaan rajoitusten mukaisesti, sekä yksittäisiä tapaamisia voidaan sopia palveluohjaajien kanssa.
Tiedotamme facebook kanavallamme toiminnoista etäjakson aikana.
www.facebook.com/naistenkulmajamieserityistyo

Naisten Kulmassa tarjotaan tukea, neuvontaa ja apua. Tukipisteillä koordinoidaan myös miestyötä.

NAISTEN KULMA

Naisten Kulma tarjoaa rikostaustaisille romaninaisille oman yhteisöllisen tilan, jonka toiminta syntyy naisten omista tarpeista ja toiveista. Toiminnan kehityksessä ja toteutuksessa kuullaan kohderyhmän naisia.

Vapautuessaan vankilasta arjen sujuminen ei ole itsestään selvää. Avun ja tuen puute saattaa yllyttää takaisin rikolliseen elämäntapaan. Syrjäytyminen leimaa monia naisia ja avun hakemiseen ja saamiseen on joskus liian monta vaihetta. Naisten Kulma tarjoaa paikan, jossa tuetaan naisia yhteiskuntaan ja sitä kautta rikoksettomaan elämään. Lisäksi naisille tarjotaan mahdollisuus harrastuksiin sekä muuhun heille mielekkääseen toimintaan. Naisten Kulmassa räätälöidään yksillöllinen tukipolku.

Lue lisää…

MIESERITYISTYÖ

Tukipisteeltä koordinoidaan myös mieserityistyötä. Työtä toteutetaan vankilayksiköissä Länsi-Suomen rikosseuraamusalueella sekä palveluohjausta eri toimintaympäristöissä verkostoyhteistyössä. Ojoisten vankilan lisäksi vuoden 2020 aikana VOITTO -toimintamallia on toteutettu Satakunnan vankilassa Köyliön ja Huittisten yksiköissä, sekä Keravan vankilassa.

Tällä hetkellä miestyössä toimii kaksi osa-aikaista työntekijää. Toivoisimme tulevaisuudessa voivamme vastata haasteeseen paremmin, tukeaksemme vapautuneita sekä vapautumisen nivelvaiheissa olevia miehiä.

Lue lisää…