Miestyön vankilaprojekti
Toimimme vankilayksiköissä järjestäen kuntouttavaa ja kulttuurilähtöistä VOITTO -yksilö ja ryhmätyöskentelyä. Tarjoamme tukitoimintoja ja palveluohjausta vankilasta vapautuneille ja vapautumisen nivelvaiheessa oleville romanimiehille.

Työntekijät

Jani Lindroos
Aloitin palvelupäällikön tehtävissä helmikuussa 2020.Koordinoin palvelukokonaisuutta, joka käsittää rikostaustaisten romanien tukityön tukipisteillä, vankiloissa ja eri toimintaympäristöissä. Verkko- ja etätyöskentelyn kehittäminen on osa toimintaamme.
Aikaisemmat tehtävät toiminnanjohtajana, projektityöntekijänä järjestöpuolella sekä seurakuntatyöntekijän toimi ovat antaneet hyvää kokemusta yhteisen toiminnan kehittämiseen.
Koulutukseltani olen merkonomi ja olen suorittanut kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon. JET -johtamisen erikoisammattitutkinto antoi myös hyviä eväitä työyhteisössä toimimiseen.

Mertsi Roth
Aloitin vankilatyön 2017. Tällä hetkellä toimin osa-aikaisena palveluohjaajana ja toimenkuvaani kuuluu vankilasta vapautuneiden romanimiesten tukeminen ja tuen piiriin ohjaaminen. Kuntouttava- ja kulttuurilähtöistä VOITTO- toimintamallia toteutan Ojoisten ja Pelson vankilassa (Pelsoon etäyhteyksin).

Rainer Frisk
Aloitin Romano Mission Miestyössä huhtikuussa 2020. Toimin osa-aikaisena palveluohjaajana ja teen työtä vankilassa olevien ja vankilasta vapautuvien miesten kanssa. Koronaepidemian takia työni on keskittynyt tiedottamiseen ja materiaalien kehittämiseen työtämme varten. VOITTO- JA VOIVA -työkirjaprojekti on juuri saatu valmiiksi. Epidemiatilanteen muuttuessa jatkan työtä Köyliön vankilassa sekä käyn yksilökeskusteluja kohderyhmään kuuluvien kanssa etänä ja järjestän tapaamisia sovitusti.
Romano Missio ry
Vilppulantie 2 C 4
00700 HELSINKI
puh. (09) 351 1366
gsm 040 509 2307
www.romanomissio.fi
toimisto@romanomissio.fi
Projektit
Viimeisimmät artikkelit
- Strategia, joka tuntuu ja näkyy arjessa – kulttuuri on koko peli
- Johtajuus ei mahdu nimikylttiin – mutta kyllä sen tunnistaa
- ”Tässä on kone – rupea hommiin” – miksi perehdytys ei voi jäädä kahvipöytäkeskusteluksi
- Monimuotoinen Suomi – Koulutuskokonaisuus, joka koskettaa ja kasvattaa moninaisuusosaamista
- Romanien päivä 8.4. on myös suomalaisen yhteiskunnan peili – näemmekö ongelman vai mahdollisuuden?