Romano Missio sai huippuarvion Stean tuloksellisuusraportissa: Naisten Kulma ja Voitto työ loistivat!

Romano Missiolta on saatu iloisia uutisia! Stea on julkaissut vuoden 2023 tuloksellisuusraportin, jossa Romano Missio ry työ on arvioitu erittäin hyväksi. Erityisesti arvioinnin kohteena olivat RRT-tukipalvelut, jotka tunnetaan myös nimillä Naisten Kulma työ, suunnattu naisille, ja Voitto työ, suunnattu miehille.

Stean raportissa Romano Mission työ sai seuraavat arviot:

  • Toiminnan kohdentuminen ja laajuus: Hyvin
  • Tulosten toteaminen: Hyvin
  • Aikaansaadut tulokset: Hyvin

Tämä erittäin hyvä arviointi tarkoittaa, että Romano Missio on toiminut tehokkaasti ja tavoitteellisesti, ja sen saavutukset ovat erinomaisia suhteessa saadun avustuksen määrään. Romano Missio kiittää sitoutuneita hanketyöntekijöitään, joiden uskomaton panos ja sydämellä tehty työ ovat mahdollistaneet tämän arvostuksen. Ilman heidän panostaan tämä ei olisi ollut mahdollista. Romano Missio jatkaa tulevaisuudessakin samalla intohimolla ja omistautumisella, jotta se voi edelleen tukea ja vahvistaa yhteisöään. Yhdessä tehdään maailmasta parempi paikka!

Stean tuloksellisuusarvioinnit ovat osa avustusvalmistelua, ja ne perustuvat Stean strategiaan, jonka mukaan avustuksia kohdistetaan tulokselliseen toimintaan. Vuonna 2024 arvioitiin yhteensä 517 avustuskohteen tuloksellisuusraportit, joista 17 % sai erittäin hyvän arvion.

Romano Missio on ylpeä saavuttamastaan tuloksesta ja kiittää kaikkia, jotka ovat osallistuneet hankkeiden onnistumiseen ja vaikuttaneet myönteisesti romanien elämään.

#RomanoMissio #Tuloksellisuus #Ylpeys #Yhteisö #STEApalaute